ZAKELIJK PORTRET

PORTRETTEN DIE SPREKEN

zakelijk portret

Voor uiteenlopende opdrachtgevers heb ik zeer verschillende portretten gemaakt. Door een uitgebreide kennismaking komen we samen tot jouw geheel eigen en persoonlijke stijl & sfeer.

zakelijk portret out of the box emma beugelink

VNO NCW

Manue Azoulay

Manue werkt bij VNO NCW als project manager voor de regio Noord-Holland. Voor de Team pagina vroeg zij mij om een sprekende profielfoto.

PORTRET ZAKELIJK OUT OF THE BOX PHOTOGRAPHY EMMA BEUGELINK

Mead Johnson B.V.

Rebecca Deurhof

Rebecca is HR manager bij Mead Johnson. Voor haar LinkedIn pagina wilde ze een portret in de sfeer van de oude meesters zoals Vermeer of Rembrandt.

Zakelijk portret out of the box photography emma beugelink

Espress Fotografie

Esther van Puffelen

Esther is fotograaf en eigenaar van studio Espress Fotografie. Zij wilde een origineel portret waarbij zij zelf actief is in haar vakgebied. Dat leverde een bijzonder samenwerking op.

Petronilia Coaching Out of the Box Photography pin up shoot

Petronilia Training & Coaching

Saron Petronilia

Saron adviseert en coacht werkende vrouwen boven de 45+ hoe om te gaan met de overgang. Voor zowel haar website, nieuwsbrief en blog vonden wij samen een positievere benadering voor dit actuele onderwerp.

out of the box photography emma beugelink portret

yoga docent

Ellen de Haan

Ellen is sinds kort yoga-instructrice. Voor haar nieuwe website wilde zij een portret en sfeer foto's.  Samen hebben we gezocht naar een originele invalshoek om zowel haar persoonlijkheid en werkwijze in beeld te vangen.

PORTRET ZAKELIJK OUT OF THE BOX PHOTOGRAPHY EMMA BEUGELINK

sportinstructeur

Mike Godlieb

Mike is sportinstructeur, fotograaf en ICT-specialist. Voor zijn LinkedIn en andere social media wilde hij een sprekend en sportief portret.